Om oss


Vi hjälper människor ut i arbetslivet


Tetiko har lång erfarenhet av att hjälpa personer till arbete. Med hjälp av Rusta och Matcha och andra åtgärder kan vi hjälpa dig att snabbt komma i arbete eller utbildning. Våra handledare ger dig den hjälp och de verktyg du behöver!

KA-nummer: 10072780

Ut i arbete – bort från utanförskap

På Tetiko arbetar vi både hjärnan och hjärtat. Vi ser och bekräftar alla vi möter och har alltid personens bästa för ögonen. Vi gör alltid det där lilla extra för att deltagaren ska ut i arbete och nöjer oss inte med det näst bästa.

Sedan 2010 har vi arbetat tillsammans med Arbetsförmedlingen i Göteborg och har hjälp ett stort antal personer till ett arbete – och bort från utanförskapet.

Våra breda kunskaper om arbetsmarknaden och olika branscher, vårt stora kontaktnät samt vårt professionella och personliga arbetssätt gör att vi lyckas med detta. Många av våra kandidater har dessutom rätt till anställningsstöd vilket är kostnadseffektivt och tryggt för dig som företagare som anställer. Du hittar oss även på Arbetsförmedlingen.

Tetiko
Tetiko

Breda kontakter i många branscher

Vi stöttar dig hela vägen mot nytt arbete eller studier. Vi lyssnar på dig och samarbetar med arbetsgivare inom många olika branscher, myndigheter och kommunen – något som öppnar många dörrar för dig. För oss är fokus alltid på att skapa riktigt bra matchningar som i sin tur skapar hållbara och långvariga arbetsrelationer.

Tetiko kan även erbjuda stod och hjälp i form av arbetsträning som sker såväl i grupp som självständigt. Vi bryr oss verkligen om människor och tror att alla har något att bidra med. Vårt mål är att hitta dina styrkor för att du ska hitta din roll i yrkeslivet.

Våra handledare utmanar, peppar och arbeta för ett inkluderade arbetsliv som är positivt för alla!

Tetiko hjälper dig ut i arbetslivet
Kontakta oss